U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

Bitte geben Sie eine gültige eMail-Adresse ein.
JARENLANGE DUURZAME ROZEN JARENLANGE DUURZAME ROZEN
Ab 100 € Versandkostenfrei
JARENLANGE DUURZAME ROZEN

COLOFON

GRACE Flowerbox is een aanbod van
GRACE & FRIENDS GmbH

Retouren:
GRACE Flowerbox
Großbeerenstraße 2
12107 Berlijn - Duitsland

Postadres:
GRACE & FRIENDS GmbH
Wilhelm-Kabus-Straße 21-35
10829 Berlijn

Directeur: Nina Wegert 
Btw-ID: BE0694723106

Rechtbank van inschrijving: Kantongerecht Charlottenburg 
Handelsregisternummer: HRB 178423 B
Fax: 030-55236771

Internet: www.graceflowerbox.be

Klantenservice:
[email protected]

Tel: 030 588 49289

Aanvragen van de pers:
[email protected]

Businessaanvragen:
[email protected]

Blogger - & Influencer-aanvragen:
[email protected]


De rechten voor de afbeeldingen op deze website berusten uitsluitend bij GRACE & FRIENDS GmbH. Het gebruik van afbeeldingen zonder schriftelijke goedkeuring is niet toegestaan en wordt juridisch vervolgd.

Wij hebben de inhoud alsmede de externe links die wij gebruiken, zorgvuldig samengesteld. De exploitant van dit internetoptreden heeft geen invloed op wijzigingen van de gelinkte webpagina's achteraf. Deze aanvaardt noch verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze pagina's, noch wordt eigenaar van deze. In geval van illegale, onjuiste of onvolledige inhoud, alsmede bij schade die door het gebruiken of negeren van deze informatie ontstaat, is uitsluitend de aanbieder van de website aansprakelijk met welke werd gelinkt. Voor illegale, foutieve of onvolledige inhoud, alsmede bij schade die door het gebruiken of negeren van deze informatie ontstaat, is uitsluitend de aanbieder van de website aansprakelijk met welke werd gelinkt. De aansprakelijkheid van degene die slechts door een hyperlink naar de publicatie verwijst, is uitgesloten.

Sinds 15 februari 2016 stelt de EU-commissie een platform beschikbaar voor de buitengerechtelijke bemiddeling bij geschillen. Dit biedt consumenten de mogelijkheid om geschillen in verband met hun online bestelling eerst zonder inschakeling van een rechtbank op te helderen. Het platform voor arbitrage is bereikbaar onder de externe link http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

In dit verband zijn wij verplicht om u op ons e-mailadres [email protected] te wijzen. Wij spannen ons telkens in om meningsverschillen uit onze overeenkomst in goed overleg bij te leggen. Daarnaast hebben wij echter besloten om niet aan een arbitrageprocedure deel te nemen. Hiertoe zijn wij evenmin verplicht.

De colofon geldt ook voor de volgende pagina's:

www.facebook.com/graceflowerbox
www.instagram.com/grace/